Kraukšķīgie puķkāposti auzu pārslu kamzolī

kalliope
kalliope 31. janvāris 2012 07:20
650

Kā top šāds gardums? Ieskaties Kalliopes ieteikumos!

 

 

 

Sastāvdaļas:

Ātri vārāmās auzu pārslas – 1 kafijas dzirnaviņu malums

Ziedkāposts– apmēram puse

Ola – viena

Sāls un pipari pēc garšas

Eļļa - cepšanai

 

Gatavošana:

Auzu pārslas parupji samaļam kafijas dzirnaviņās

 

 

 

 

Puķkāpostu sadalām rozetēs

 

 

Olu sakuļam ar sāli un pipariem

 

 

 

Puķkāpostu apmērcē olā, tad apviļā auzu pārslās un liek cepties uz mērenas uguns zem vāka. Cep līdz kļūst zeltaini, pasniedz ar iemīļoto mērci (labāk asāku, jo puķkāposti tomēr ir samērā maigi). Ja paliek pāri nedaudz olas un pārslu, abus samaisa un izcep plācenīti – ir gards un neies tak mest ārā labu mantu :)

 

 

 

 

Labu apetīti!

 

 


"Herkuless" graudaugu lielais māmiņu recepšu konkurss! Piedalies!

 

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies