Kā pagatavot olas bez čaumalas?

sandijasieviesuklubs
sandijasieviesuklubs 9. aprīlis 2012 10:11
2856
Olas, vārītas bez čaumalas, ir ļoti gards brokastu ēdiens! Iesit olu krūzītē.
Sagatavo grauzdiņu - vai siermaizi, varbūt pankūciņu, kā labāk garšo! Ļoti garšīgi ir grauzdiņš kopā ar tikko ceptu bekona šķēlīti!
Vārošā ūdenī, kam pievienota tējkarote etiķa, uzmanīgi ielej olu. Nevajag baidīties, ka skats nav diez ko labs, jo ola it kā izplūst, taču tā izvārīsies un savilksies!
Apziež grauzdiņu ar Holandiešu tipa mērci vai garšīgu majonēzi, kam pievienota kāda pilīte Tabasco mērces - asumiņam!
Ola būs izvārījusies jau pēc 3 minūtēm. To uzmanīgi ar platu karoti izceļ ārā, ļauj notecināties ūdenim un liek virsū tostermaizei. Pieļaujamas visdažādākās variācijas, ko likt vēl virsū uz olas, bet mums ar vīru garšo tāpat!
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies