Jūras dārzs

26. maijs 2012 21:08
1505
Mana eksperimenta sastāvdaļas: 300 g laša fileja, kuru es jau pirms fočēšanas paspēju ierīvēt ar jūras sāli un 1 ēd.k. ķiploku-citronu maisījumu (man tāds ir vairumā, kad ziemā taisīju vitamīnu sulu, biezumus tagad izmantoju visur) 1 ola 1 ēd.k.medus 1,5 ēd.k turku zirņu miltu daži valrieksti naža gals kardamons un sāls Piedevās rīsi ar zaļumiem un svaigiem dārzeņiem
Sakuļ olu ar medu, kardamonu, smalki sadrupinātiem valriekstiem
Un pievienoju zirņu miltus, jo kviešu miltus vai rīvmaizi principā cenšos nekur nelietot
Katru laša gabaliņu apviļā maisījumā un liek uz pannas olīveļļā. Secinu, ka labāk būtu cepeškrāsnī, jo medus eļļā ļoti ātri piedeg, tādēļ jācep uz mazas uguns
Šāds izskatās mans šodienas galarezultāts un ēdāji teica, ka garšojot lieliski.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies