Gardie kāposti

pece
pece 22. februāris 2012 08:41
2715
Kādreiz atklāta recepte, no kuras esmu kļuvisu atkarīga :) Vienkārši un gardi. Tiesa mūsmājās to ēd tikai pieaugušie, bet mazie aizdomīgi lūr un atsakās pagaršot.
Sagriež kāpostus.
Ber uz sakarsētas pannas, pievieno pāris ēdamkarotes ūdens un cep/sutina līdz kāposti mīksti un mazliet apcepušies, tad pievieno pāris ēdamkarotes sojas mērces un visu kārtīgi samaisa un pāris minūtes vēl pasautē. Ja nu akurāt šķiet, ka kāposti būs par "pliku", tad var iemaisīt sakultu olu, bet man īsti pat neprasās.
Šī ir mana darba dienu pusdienu "kastīte"!
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
kalliope 23. februāris 2012 14:56

vīrmama taisa līdzīgus, tikai sojas mērces vietā pievieno tomātu mērci. arī gardi :)

ivitaz 23. februāris 2012 11:09

Starp citu ir redzētas reklāmas par kāpostu zupas kapsulām kā tievēšanas līdzekli- šis nu būtu viens no veidiem arī kā tievēt ēdot kāpostus. Man vēl patīk arī skābie kāpostiņi sautēti bez lielas tauku devas.

taschinka 22. februāris 2012 14:44

Atceros mana mamma agrāk cepa kāpostus,bet tikai tādus brūnus un tie bija tik gardi,tā kā tu atsvaidzinaji manas atmiņas un būs kādu dienu jāuzcep.

Ilze_Liekmane 22. februāris 2012 12:28

Izklausās pat gardi :D veselīgi un pavasarīgi viennozīmīgi :)