Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Grūti pateikt-es taisu daudz un neskaitu -salieeku visu burkās/kaut kur 3-4 puslitrenes /un tad apleju,karsē pie 70 grādiem.Uztaisi tādu porciju un pamēģini,stāv labi ,ņemu tādus vidējus gurķus.Kaut kur man vēl recepte gurķiem tomātu mērcē,bet no galvas neatceros jo pagājušo vasar taisīju 1. reizi.
SPECVELTĪJUMS. Marināde-1 litrs ūdens+1 glāze cukura/laai Tevi nemulsina cukura daudzums,viss ir normāli/+1 glāze 9 proc .etiķa+2 ēd. kar sāls+4 ēd kar.eļļa.Burkā liek smaržīgos un parastos piparus ,nelielu ķiploku daivu un dilles.Virsū šķēlēs sagrieztus gurķus.Uzlej karstu marinādi un karsē 3 min.
Ai, man nav laika pievērsties salātiem. Pagājušajā gadā likām t.s.Latgales salātus, bet daļa sabojājās. Laikam par maz karsējām. Bet man nepatīk tie mīkstie caurspīdīgie gurķi... bvēēē... Man gribētos recepti, kur sanāk zaļi un kraukšķīgi gurķi arī salātos! Vienīgi mums vēl būs daudz kabači. Tos laikam arī samarinēsim.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Skatos satelītā kā no Lietuvas Latvijā nāk iekšā milzīgs negaiss un domāju vai tiks līdz Rīgai,
Grūti pateikt-es taisu daudz un neskaitu -salieeku visu burkās/kaut kur 3-4 puslitrenes /un tad apleju,karsē pie 70 grādiem.Uztaisi tādu porciju un pamēģini,stāv labi ,ņemu tādus vidējus gurķus.Kaut kur man vēl recepte gurķiem tomātu mērcē,bet no galvas neatceros jo pagājušo vasar taisīju 1. reizi.
Nu, sveika, sveika! Un nelielies ar savu atvaļinājumu


SPECVELTĪJUMS.
Marināde-1 litrs ūdens+1 glāze cukura/laai Tevi nemulsina cukura daudzums,viss ir normāli/+1 glāze 9 proc .etiķa+2 ēd. kar sāls+4 ēd kar.eļļa.Burkā liek smaržīgos un parastos piparus ,nelielu ķiploku daivu un dilles.Virsū šķēlēs sagrieztus gurķus.Uzlej karstu marinādi un karsē 3 min.
Sveikas!!!
Uhh sen neesmu sarunās ienākusi papļāpāt...
Atvaļinājums sācies uz pilnu klapi... Katru dienu ir ko darīt..
Šodien biju Liepājā Dali izstādē vakar biju nakts iepirkšanās pasākumā Dominā... Mēģināšu uzrakstīt blogus par to visu jo iespaidi interesanti
Nu, padalies
Man ir gurķu recepte šķēlēs ,bet kraukšķīgi kā svaigi.Taisi cik gribi uz ziemu -visus noēd.
Ai, man nav laika pievērsties salātiem. Pagājušajā gadā likām t.s.Latgales salātus, bet daļa sabojājās. Laikam par maz karsējām. Bet man nepatīk tie mīkstie caurspīdīgie gurķi... bvēēē... Man gribētos recepti, kur sanāk zaļi un kraukšķīgi gurķi arī salātos!
Vienīgi mums vēl būs daudz kabači. Tos laikam arī samarinēsim.
man mamma jau puspagrab piemarinējusi....es vairāk uz salātiem un tādiem brīnumiem...
Man šodien mamma ar malacis - salika padsmit burkas ar gurķiem. Vēl viens piegājiens un būs samarinēts nepieciešamais daudzums.
forumā
Jau izpētīju, nekur nemanīju
slēpjoties no karstuma pagatavoju ziemai krājumus....
aizņemtība paņem visu manu laiku, domāju, ka tas ir labi.
Kas jaunāks? Laikam esi gana aizņemta,ka maz te uzturies.
Nu, vismaz 3 naktis bija mājās!
Sveika, jaukā!
Bija laiki,kad man vīrs devās komandējumospirmdienu rītos un piektdien vakarā mājās, pieradu.
Nu jā... vismaz vēlu vakarā viņš Tev nāk mājās. Man nenāks vispār! Labi, ja no rīta saskriesimies
Atbilde uz senu jautājumu: ekonomiku
es šodien gatavoju un gāze beidzās