Bukstiņbiezputra

pece
pece 22. novembris 2012 21:09
3057
Vecā labā bukstiņbiezputra! Gluži piedienīga tumšajam rudenim un ziemai. Vajadzēs: kartupeļus, miežu putraimus, ūdeni un mazliet sviesta.
Nomizo un sagriež kartupeļus, apmēram kā zupai.
Pārber ar miežu putraimiem - sauju - divām.
Pārlej ar ūdeni tā, lai ūdens ir apmēram 1-2 cm virs biezumiem. Vāra, kamēr kartupeļi mīksti. NEMAISĪT!!!! Piedegs!
Kad kartupeļi gatavi, visu sastrādā ar kartupeļu stampiņu, lievieno nedaudz sviesta un sāli.
Pasniedz tāpat vai ar skābu krējumu, kādu mērci vai kā piedevu pie kāda gaļas gabala.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
karla 24. novembris 2012 05:18

Garda! Mūsu ģimenē ēd tāpat - nesastampātu! & vēl speķīti pa virsu, mmmm!!!