Brokastu salāti

lana23
lana23 3. jūnijs 2012 18:45
1986
Būs nepieciešams: 1.) ābolu etiķis, 2 tējkarotes; 2.) biezpiens 400 grammi; 3.) Klona maizīte; 4.) konservētie augļi 400 grammi; 5.) banāns un vīngas.
Konservētajiem augļiem nokāšam sulu un tad augļus pievienojam biezpienam, samaisam visu kopā. Nokāstajai sulai peivienojam klāt 2 tējkarotes ābola etiķa, bet sulu salejam divās bļodiņās, jo vienā liksim iekšā maizīti, bet otru savukārt pārliesim pāri salātiem.
Maizītei ļaujam ievilkties ar sulu un āblu etiķi.
Kad tas izdarīts, biezpiena masu liekam uz šķīvja. Salātiem pa virsu pārkaisam maizīti un atlikušo sulu. Dekrējam ar svaigajiem augļiem.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies