AUDIO: Dekorēts ēdiens kā restorānā

9. aprīlis 2010 00:00
618

Ir saimnieces, kam ļoti patīk dažādas dārzeņu rozetes, tomātu ripiņas un olu ezīši, lai izdekorētu ēdienu. Taču parasti tas tiek darīts svētku reizēs, bet ikdienā? Šodien Gardēžu kluba radio raidījumā LR1 runāsim par to, kā mājās pagatavot ēdienu tā, lai tas izskatītos un garšotu gluži kā no restorāna!

 

{smallpic:1}

Gardēžu Klubā aicina Kaspars Zlidnis

Viesi: Agrita Rubina, GEMOSS tirdzniecības vadītāja un Hotel Bergs pavārs Kaspars Jansons

 

NOKLAUSIES RADIO RAIDĪJUMU!

Autors neiebilst, ja viņa publicētais materiāls portālā Sieviešu Klubs, bez iepriekšējas saskaņošanas ,tiek ievietots citos informācijas avotos ar hipersaiti uz viņa oriģinālo materiālu.
Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
heima 10. aprīlis 2010 13:41

Kad man vīrs gatavo,tad viņš vienmēr pacenšas kā īpaši noformēt, viņam tas sanāk pats no sevis,īpaši nepūloties. Un tas vienmēr liek uztvert ēdienu īpašāk...