Nosaukums jūs sapratīsiet, te ir viss… labam garastāvoklim, našķim pie filmām, garšas kārpiņām, diētai , miegam un pat eglītes zariņam.
Nē, nē grozu neesmu pinusi! Nemāku un visticamāk nepietiktu pacietības. Taču groza saturs ir mana mīlestība un darinājums un atsevišķas lietas pat pašu audzētas. Šāda dāvana derēs gandrīz jebkuram pat ģimenei. Katrs atradīs priekš sevis interesējošu lietu, tā gribētos cerēt.
Īsāk sakot šis groza saturs ir tapis pie Ziemassvētku skaņām, un šoreiz fonā domājot par mājām, saviem vecākiem un vakariņām, eglīti un dāvaniņām zem tā …. lai iet Chris Rea, dziesmas vārdi , sajūtas… gribu pie saviem vecākiem jau būt rīt ar visu grozu!
Aizmirsu vēl pateikt, ka rokraksts arī ļoti glīts
Bet nu es nemaz neiedomājos, ka tādai radošai dvēselei kā Tev, rokraksts būtu kā ar vistas kāju
Sirsnīgs paldies un dalies ar savām receptēm
Tu kā vienmēr esi pacentusies, malacis
es būtu ļoti priecīga par tādu groziņu
man arī ir šis tas pašgatavots iekrāts, žāvēti āboli, tējas, kāda zaptīte priekš ārzemju draugiem
Paldies
ja varētu to pa pastu sūtīt, tad visiem iespējams būtu iepsēja šo nogaršot... Tu noteikti veikalā esi redzējusi kumkvatus, tie ir tādi miniatūriski pēc skata citroniņi, tikai saldi garšā.. ēd ar visu miziņu!
Baigi labie, man loti patīk 
Mmm nu īsta virtuves guru! Ļoti interesanti bija palasīt un papētīt bildēs tos smukos ēdamos našķīšus, patīk, ka sarakstīts ar roku. Mūsdienās viss ir tik digitalizēts, ka redzot rokrakstu, uzreiz sajūties īpašāk, personiskāk, vairāk no sirds kā saka... Bez saprašanas kā garštu kukmvata ievārījums, tik eksotiski!
Laimīgais dāvanas saņēmējs 
Paldies, man prieks ka patīk un iespējams vari aizgūt idejas dāvaniņām
Apskatījos drauga omu.. nu zini oma vārds ar šo sievieti man galīgi negāja kopā
Darbi lieliski
un pati arī labi izskatās 

Sports un bauda 
Klasiskā smilšu mīklas recepte iesaku no četrām sezonām. Labākais ir tas, ka ja arī visu mīklu neizmantosi, tā var stāvēt ietīta pārtikas plēvē saldētavā līdz nākamajai reizei http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/miklas/recipe.php?id=12922 Kad mīkla ir gatava, jāiveido daudz mazu bubiņu, kuriem ar īkšķi ir jāiespiež iedpbīte. Orientējoši vari ņemt viena tējkarote ir viens cepums. Izklātā pannā ar cepampapīru kārto cepumus un hops uzkrsētā 180 grādos krāsnī 15 - 20 minūtes līdz zeltaini brūni. Tad arī paralēli mērces katlā lej ievārījumu (var nodarboties ar mākslinieciskumu, izvēlies dažādas krāsas ievārījumus, bet katru sildi savā katliņā.) Ļauj uzsilt ievārījumam un viegli atdzist, Kad cepumi gatavi, mazliet atpūtušies, sapildi tos ar viegli padzisušo ievārījumu, apkaisi ar pūdercukuru un voilā
p.s. bildes no gatavošanas procesa
p.s.s. no tās smilšu mīklas mīcīšanas varu teikt labi trenēt sanāk arī rokas muskuļus, tricepsus tieši
Burvīga dāvana! Protams,ka arī man tādu gribētos saņemt! Iedvesmai par tiem maisiņiem un noformējumiem varu ieteikt savu draugu omu,kas taisa brīnumus no linu audumiem- feisbukā meklē Vizilinen-varbūt noder idejām

Tiem aveņu zaptscepumiem gaidu recepti- izskatās varen kārdinoši
Paldies, šoreiz dāvana aizceļos tepat pie kāda mana drauga ar visu puķi.Uz Latviju būs jāgatavo kas cits
Paldies, pašai tādu sagribējās saņemt
Davana jauka. Man ari patik praktiskas lietas.
Tu to pukiti vedisi uz LV vai vina vienkarsi piemeram?
Ļoti sirsnīgs dāvanu groziņš
Pie ogām vēl ne reizi neesmu izmantojusi ķiploku vai sīpolu, padalies? Esmu gatavojusi ķiploku čatniju un sīpolu ievārījumu, bet tādas dāvanas patiks lieliem gardēžiem... visiem gluži nepatiks.
Ļoti simpātisks groziņš! Es arī nesen gatavoju granātābolu sīrupu. Laba lieta. Un es stipro zaptīti vāru no plūmēm vai jāņogām, citreiz liekot čili,citreiz ķiplokus un sīpolus u.c. stiprâs garšvielas.