Zaļās tējas degustācija

Linduchy
Linduchy 20. februāris 2018 19:01
1320

Šodien man bija fantastiska iespēja izbaudīt japāņu tējas meistara Ko Takezavas pagatavotu zaļo tēju - Sencha, Kukicha, Genmaicha, Houjicha, Bancha, Gyokuro un Matcha, kā arī uzzināt vairāk par zaļās tējas audzēšanu un apstrādi. 
Tējas pagatavošana nav nekādi nieki! Īsts tējas rituāls nav kaut kāda tējas maisiņa ielikšana krūzē un tā apliešana ar karstu ūdeni. Tas ir smalki niansēts process.
Garšīgi, aromātiski, interesanti un pamācoši. Un tam visam klāt Apsara Tējas namiņa burvīgā atmosfēra.

Varbūt vajadzētu sarīkot kādu SK randiņu Tējas namiņā? ;)

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies