Ievērtējam restorānu "Neiburgs"

Linduchy
Linduchy 24. novembris 2015 18:58
1482

Gards un skaisti noformēts ēdiens ir bauda gan acīm, gan garšas kārpiņām, gan vēderam, tāpēc turpinam apmeklēt dažādus Rīgas un ne-Rīgas restorānus gastronomisko baudu meklējumos.

Šodien ceļš mūs aizveda uz Vecrīgas restorānu "Neiburgs" (Jauniela 25/27), kura pusdienu piedāvājums īpaši uzrunāja plašajā Vecrīgas restorānu piedāvājumā. Nobaudījām 2 veida zupas (Kartupeļu-puravu krēmzupu ar kūpinātu lasi un melno sezamu; Dārzeņu zupu ar nūdelēm, cieto sieru un bazilika pesto) un 2 veida desertus (Pavlovu ar citrusu krēmu, šokolādi un dzērvenēm; Šokolādes-ķirbju braunijs ar riekstu saldējumu).

20151124185601-16619.jpg

Laipna un ātra apkalpošana. Ēdiens skaisti noformēts, lieliskas garšu kombinācijas un adekvātas porcijas. Pusdienās apēdot zupu un desertu, apetīte tika apmierināta perfekti, bez smaguma vēderā, bet pietiekami daudz enerģijas dienas otrajam cēlienam.

Šī ir vieta, kuru varu rekomendēt apmeklēt. Jo, atšķirībā no atsevišķiem citiem Vecrīgas restorāniem, "Neiburgs" rūpējas par savu reputāciju un apzinās lielo konkurenci, tāpēc ēdienkarte ir pietiekami augstā līmenī, lai apmierinātu gan necimperlīgus tūristus, gan gastronomiskos baudītājus, gan steidzīgus uzņēmējus.

Cenu līmenis ļoti demokrātisks Vecrīgai - zupas: EUR 3.50, pamatēdieni: EUR 5.50, deserti: EUR 3.00

Pusdienas šajā restorānā noteikti bija viens no manas dienas prieciņiem. Iesaku!

P.S. Bildes atļāvos paņemt no restorāna Facebook vietnes.

https://www.facebook.com/Hotel-Restaurant-Neiburgs-327202065399/photos_stream

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
Kerstyna 25. novembris 2015 14:25

Šamais krogs varētu man patikt, jo es apmeklēju tikai ļoti pārbaudītas vērtības , priekš manis :D Kad esmu Rīgā, tad visdrīzāk došos vai nu Uz Klondaiku, kas Dzirnavu ielā ( laikam viens no pirmajiem Klondaikas krogiem ) uz to eju no brīža , kad to vispār atvēra un uz Ēlandi, to, kas Teikas tuvumā.
Tagad , kad nākošreiz būšu Rīgā, gan jau aiziešu notestēt Neiburgu arī.

-Scarlett- 25. novembris 2015 13:09 Catwoman

yep, tāpēc par fiasko nepārdzīvoju :)

Linduchy 25. novembris 2015 13:03 VIT@

Tas ir lielisks risinājums :D (Y)

-Scarlett- 25. novembris 2015 13:02 Catwoman

es daru vēl vienkāršāk :D Pati pagatavoju :D

Linduchy 25. novembris 2015 13:00 VIT@

Jā, tādā ziņā man ir vieglāk - mazākas ekspektācijas, nesāpīgāks kritiens no mākoņmaliņas :D
Es pēdējā laikā intensīvi apgūstu dzīves vienkāršības principus, nesarežģīju lietas un nepārslogoju savas smadzenes :)

-Scarlett- 25. novembris 2015 12:44 Catwoman

es godīgi vairs nerunāju tikai par dienas piedāvājumu un tikai pavlovu, bet kopumā... esmu bijus te apkārtnē uz dienas piedāvājumiem labos restorānos.. tomēr ļoti piedomā pie noformējuma.. jo citādi pazaudētu klientus (dienas piedāvājuma cenas ir sākot no 3līdz 13 euro robežā)..ok varbūt netaisa piemēram dienas piedāvājumā karameles, kas būtu uz desertiem kā cepurītes (nu piemēram), bet tomēr šķīvis neizskatīties pliks.. tas nav aizvainojums, vienkārši kritisks vērtējums no malas.
Un protams, katram savs..

Linduchy 25. novembris 2015 12:39 VIT@

Katram savs :) Es esmu cimperlīga, bet ne tik ļoti :D
Ja es maksāju 5-7eur par pusdienām Vecrīgā, es negaidu ūber-augstāko pilotāžu un gastronomiskos šedevrus, kas man liktu mirt no baudas turpat restorānā ... patiesībā es negribētu mirt no baudas restorānā :D
Demokrātiska cena par ļoti gardām pusdienām un mani uzrunājošu vizuālo noformējumu :)
Ok, te tagad runa par pavlovu. Bet var uzmest aci viņu FB lapai, tur ir bildes arī citiem ēdieniem, ir vizuāli prastāki ēdieni, bet ir arī ļoti un pat ļoti glīti noformējumi :)

-Scarlett- 25. novembris 2015 12:21 Catwoman

man ir atkal tieši otrādi, gaidu ļoti daudz, ja vieta skaitās laba. Protams ļoti bieži tieši tamdēļ, ka eju ar lielām cerībām, piedzīvoju fiasko, jo nudien ēšanās lauciņā esmu dikti kritiska... ņemot vērā, ka eju reti un tad gribas saņemt labu visu kopā.

Linduchy 25. novembris 2015 12:03

No savas puses varu piebilst, ka dienas piedāvājumos tiešām negaidu šedevrus. Man galvenais, lai ir glīti un gardi - un to es saņēmu :) Atšķirībā no dažām citām vietām Vecrīgā, kuras tiek dēvētas par restorāniem, bet ir sasodīti tālu no šī apzīmējuma :D

-Scarlett- 25. novembris 2015 10:36 Nymph

pavlovu nav jāsarežģī, bet vizuāli viņu var pasniegt ļoti skaistu restorāna līmenī (bez sarežģītības) :) kā jau minēju pirmā komentārā, mājas variants, bet arī minēju dienas piedāvājumu kā attaisnojumu.

Nymph 25. novembris 2015 10:34 VIT@

Ir lietas, kuras nevajag sarežģīt ;) Turklāt - tas ir dienas piedāvājums, kur tomēr ir piedodams ne tik šiks noformējums.

-Scarlett- 25. novembris 2015 10:25 Nymph

nu pavlova ir pavlova, to es saprotu... garšas ziņā viņa ir ļoti laba eksperimentiem.. es šoreiz vizuāli vērtēju, ja tas ir restorāns, būtu jābūt šikākam noformējumam.

Nymph 25. novembris 2015 10:22 VIT@

Nu, tā ir Pavlova, viņa tā arī izskatās - vienkārši ;) Protams, Riviera Pavlova man garšoja labāk, tomēr, jāatzīst, ka Neiburgs gan bija padomājuši par oriģinālām garšas kombinācijām - bezē bija ar citrusaugļu miziņām, ļoti aromātisks, kas ideāli garšoja kopā ar rūgteno šokolādes mērcīti. Garšas ziņā - tiešām laba!

-Scarlett- 25. novembris 2015 10:09

tas deserts izskatās pārāk vienkāršs (vismaz vizuāli noteikti mājas tādu jebkuršs var pagatavot), bet varbūt tas tāpēc, ka dienas piedāvājums...hm

Nymph 25. novembris 2015 09:11

Vakardienas ēdiens tiešām mani iepriecināja (jāpiebilst gan, ka šīs draudzīgās cenas attiecas tieši uz Biznesa pusdienām, jo kopumā ēdienkartē cenas ir līdzvērtīgas citiem Vecrīgas (+ Centra vai Klusā centra) restorāniem, tomēr ēdienkarte šeit tiešām ir bagātīga.
Mans padoms - ja ir plānots šeit baudīt gurmāniskas vakariņas, ēdienkarti izpētīt jau laicīgi, jo piedāvājums ir tik kārdinošs, ka sākumā pat grūti izvēlēties, bet viss, ko esmu šeit baudījusi vairākās viesošanās reizēs, tiešām ir ļoti patīkami pārsteidzis. :)
Jāpiebilst, ka kādreiz, kad Neiburgs bija nesen atvēries, dodoties uz so vietu pusdienās, radās sajūta, ka šai vietai trūkst auras un mīlīguma. Šķita, ka tā ir auksta un snobiska, bet pēc pēdējiem apmeklējumiem domas ir pilnīgi mainījušās uz labo pusi. :)