Ziemassvētku dāvana
No mammas dzirdēju, ka Dormeo Primavera kolekcijas gultasveļai ir tencila šķiedras, kas audumam piešķir maigumu un izturību. Tieši biju plānojusi palutināt ģimeni Ziemassvētkos ar jaunu gultasveļu. Vai kāds no jums ir dzirdējis par šiem produktiem?
Nu Dormeo ir tā, ka nevar teikt, ka baigie sūdi, bet cenas arī nav gluži atbilstošas. Man ir Dormeo matracis jau vairākus gadus un nekāda vaina, nekas nav deformējies utt...
Bērnam kad viņš bija zīdainis, radi uzdāvināja mazo sedziņu kur viena puse kokvilnas, otra aitas vilniņas un to segu var salocīt par spilvenu. Par to arī varu teikt visu to labāko.
Mammai ir spilveni, viņa saka, ka slikti nav, bet nu parasti spilveni
Taču tā gultasveļa ko esmu redzējusi Maximās, mani šokēja, jo nu tā cena ar visām tām uzlīmēm ir vienkārši super neatbilsotša... nu pat tad ja pieņemu, ka kvalitāte ir ļoti laba.. tā cena nav adekvāta... specializētajos veikalos, ļoti kvalitatīvu satīna gultasveļu var nopirkt par tādu naudu.. Pff murgs...
Gribu teikt tikai pašu labāko par šo Dormeo gultasveļu. Nopirkām segu - ļoti patīk, ir silta un komfortabla!
Jā, tie paši! Nopirku pa uzlīmītēm gultasveļas komplektu kastītē, esmu ļoti apmierināta.
Tie ir tie ko Maximā pa uzlīmēm var dabūt, jeb citi?
Nu nezinu gan! Es nopirku pirms vairākām nedēļām un man ļoti patīk!
Vispār, man arī šis posts izskatās pēc reklāmas
Labai mantai reklāmu nevajag, bet Dormeo reklamē it visur...pat gludekli ieslēdz, a tur Dormeo reklāma izlec

Var jau būt, ka pati produkcija nav slikta, bet tā cena (reklāmas izdevumu ietekmē) ir neadekvāti uzpūsta
Pēdējais m.......Tā esmu dzirdējusi,tikai reklāmas triks.