www.fosteri.lv nav nemaz tik dārgi. Viesu nama gan tur nebūs, bet būs jurta, kur var palikt pa nakti. Tas kompleks pieder pazīstamam čomam. Viesu nams tuvākais bus Lēdmanē.
www.fosteri.lv Tur itkā varot labi pavadīt laiku, bet baidos, ka tas nebūs lēts prieks. Pati gribēju, skatījos tajā mājas lapā, bet priekš pašreizējās finansiālās situācijas nevaram atļauties.Jāmeklē , kur vizina ar zirgirm, tas noteikti bēs lētāk!
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Atlaizuklubs.lv vienu brīdi bija piedāajums ziru pajūgā.
Armanda Lauku Jātnieku Klubs
Mašeni 1, Salaspils nov., Rīgas raj.
Tel.: 29409065
zirgi@zirgi.lv
Esmu dzirdējusi labas atsauksmes.
www.zirgi.lv
Charger, auuuuuuuuuuuuuu!
Vai, es atvainojos, ir forsteri.lv nevis fosteri.lv
www.fosteri.lv nav nemaz tik dārgi.
Viesu nama gan tur nebūs, bet būs jurta, kur var palikt pa nakti. Tas kompleks pieder pazīstamam čomam.
Viesu nams tuvākais bus Lēdmanē.
Tā kā man vajag dāvanai īpašam gadījumam, tad cenai nebūtu tik būtiskas nozīmes, ja vien tas ietilpst jelkādās saprāta robežās.
www.fosteri.lv Tur itkā varot labi pavadīt laiku, bet baidos, ka tas nebūs lēts prieks. Pati gribēju, skatījos tajā mājas lapā, bet priekš pašreizējās finansiālās situācijas nevaram atļauties.Jāmeklē , kur vizina ar zirgirm, tas noteikti bēs lētāk!
Lūdzu iesakiet vietu , kur iespējams izvizināties zirga vai suņu pajūgā, vēlams viesu namā ar nakšņošanu vai taml. Idejas?