Priecājos iepazīties, mani sauc Ebigeila kundze, lūdzu, sazinieties ar mani, izmantojot manu e-pastu. Labi, man ir par ko ar jums pārrunāt (abigealmaunate.a@gmail.com)
Čau meitenes. Man tak ar to Rīgu viss šķērsām aizgāja, es vispār nekur netiku bez bērna.. Pat uz csdd un Latvenergo gāju ar 1,7 sīci kopā par citām aktivitātēm varēju aizmirst. Ome tā kā īsti tomēr nebija gatava palikt. Teica, ka ja mazā skatītos multenes vai Zīmētu tas viņa varētu, citādāk tā kā īsti ne Rīt jau braucu mājas...
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Priecājos iepazīties,
mani sauc Ebigeila kundze, lūdzu, sazinieties ar mani, izmantojot manu e-pastu. Labi, man ir par ko ar jums pārrunāt (abigealmaunate.a@gmail.com)
Ehhh, pievīli mūs
Savāci tik mùsu tel.nr. Cerams, iepazīšanās saitos neliksi
Labi, ka vismaz dzīva, a to mēs satraucāmies, kur pazudi
Čau meitenes. Man tak ar to Rīgu viss šķērsām aizgāja, es vispār nekur netiku bez bērna.. Pat uz csdd un Latvenergo gāju ar 1,7 sīci kopā
par citām aktivitātēm varēju aizmirst. Ome tā kā īsti tomēr nebija gatava palikt. Teica, ka ja mazā skatītos multenes vai Zīmētu tas viņa varētu, citādāk tā kā īsti ne
Rīt jau braucu mājas...
Ō! Tad varbūt, ka man arī sanāks
35
Man martā ir 9 dežūras un kultūrpasākumi, vismaz divi. Īsti nezinu vai martā ir 32 vai 33 dienas
Nu gaidīsim, ko citas domā par atjautīgo randiņu
Es jau vairs nerakstīšu, citādi smieklīgi jau paliek
Kukūūū...kur aktīvistes-randiņotājas?