nu, bet mērķauditorija jau arī šīm fotoreceptēm nebūt nav trausli sievišķīgās būtnes. Ja lienam "džeku pasaulē", tad ar jēlībām un rupjībām dažkārt jārēķinās (tas, protams, nenozīmē, ka es uzskatu, ka visi viņi tieši tādi arī ir, taču savā sabiedrībā viņi taču ne vienmēr ir mīļumjaukie un mūžam galantie)
oi.. ideja laba, bet palasiet, meitenes, kāda valodiņa tur pie "Kotletēm". Izlasiet līdz galam.. Nu tas nav man.. vienkārši pretīgi lasīt.. Nezinu, kā citas receptes, bet ar šo man pietika....
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Piekrītu noelle!
nu, bet mērķauditorija jau arī šīm fotoreceptēm nebūt nav trausli sievišķīgās būtnes.
Ja lienam "džeku pasaulē", tad ar jēlībām un rupjībām dažkārt jārēķinās (tas, protams, nenozīmē, ka es uzskatu, ka visi viņi tieši tādi arī ir, taču savā sabiedrībā viņi taču ne vienmēr ir mīļumjaukie un mūžam galantie) 
oi.. ideja laba, bet palasiet, meitenes, kāda valodiņa tur pie "Kotletēm". Izlasiet līdz galam.. Nu tas nav man.. vienkārši pretīgi lasīt.. Nezinu, kā citas receptes, bet ar šo man pietika....
draudzene nupat izmēģināja "pildīto kabaci", pacienāja - ņamm, ņamm. pati arī pamēģināšu!
Ha haa..un tas kaķis recepšu beigās
Teksts ir super- viegli uztverams un patiess.
Paldies
Meitenes, paskatieties SK pirmajā lapā - tikko ieliku jaunu fotorecepšu konkursu, kur var vinnēt jauno Philips sulu spiedi!!!!!
Piedalās!
Labais,un tas tekstiņš....
ooo, super! paldies!
pece, paldies! Nosūtīju linku vīram - viņam varētu patikt
Vispār likās dikti forši process aprakstīts, palasīju jau pāris receptes 
http://www.fotoreceptes.lv/
Tiešām interesanti.