Plānojam Sieviešu Kluba rudens randiņu
"Rudens kā rudens. Biezie un gājputni laižas uz Nīlu..." /Prāta Vētra, "Rudens"/
Rudens un Sigulda, Sigulda un rudens - nešķirama harmonija, vai ne?
Kā būtu, ja Sieviešu Klubs zelta rudenī (oktobra sākums/vidus) ieplānotu randiņošanu Siguldā?
Tā kā sācies intensīvais lapkritis, tad plānojam 10. oktobri!!!
:) :) :)
Priecājos iepazīties,
mani sauc Ebigeila kundze, lūdzu, sazinieties ar mani, izmantojot manu e-pastu. Labi, man ir par ko ar jums pārrunāt (abigealmaunate.a@gmail.com)
Veselība pirmajā vietā
Eh, es ar Jums šoreiz domās.
Būs satiksmes ierobežojumi rīt - http://www.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/11284/ - Kaut man likās, ka tas pusmaratons būs svētdien tik. Tā tad pilsēta būs pārpildīta - jāņem līdz paika tik cik var pastiept, jo normāli kur pasēdēt, papļāpāt un iekost nebūs, bet eklerus un bulciņas varēs dabūt!
Par to pingvīnu - tas par mani domāts!!!!!
Nu ja bikini neieradīsies, tad jau būs ok! Es ar zābakus nevilkšu, jo vēl nav iegādāti. Tur klāt neesmu redzējusi pingvīnu zābākos!

Pieļauju, ka dažai paliks auksti uz mani vien paskatoties.... Jo es nesalstu, zābakus sāku vilkt kādu strēķi pēc pirmā sniega
Tad tiekamies 10.30 pie Laimas pulksteņa??? (tas ir tur pat pie stacijas)
Randiņotājas!

Sestdien ģērbjamies ĒRTI un SILTI! Un tas ir domāts NOPIETNI! Jo man ļoti negribētos, lai kāda pēc mūsu pastaigas burvīgajā Siguldā apaukstējas tikai tāpēc, ka gribēja pastilot
Laika prognozē it kā nesola nokrišņus (cerams, ka tā arī paliks), bet temperatūra gan visai vēsa, tāpēc paņemam līdz termosu ar siltu padzērienu un kaut ko uzkožamu.
Izbraucam ar vilcienu 9:14 no Rīgas (Siguldā 10:27). Atpakaļ 15:55 (Rīgā 17:05)
Ja kāda vēl klusiņām plāno mums piebiedroties, droši sūtiet savus kontaktus uz redakcija@sieviesuklubs.lv
Būs forši
Bānītis ilgi vilks uz to Siguldu
maybe uzreiz kādu trošu pārbraucienu
Pamet šo ideju Lembergam un redzēsi, jau nākam ruden būs Ventspils -Sigulda bānīts!!
No Ventspils uz Siguldu neiet vilciens
Chika teica, ka Sigulda ir vietā un krāsaina

Par konkurenci - nekas, gan jau mēs ar zobiem, nagiem, ragiem izcīnīsim sev kādu vietiņu vilcienā
Tas joks, atbildot uz problēmām ar transportu
Es neko neteicu par vilcienu
Saki, vilcienā vietas nebūs?
kaut arī tā varētu būt. Pag.nedēļā Sigulda esot gāzta riņī. Kurš zina, vai nav apgāzta?
Transporta problēmas
Mām tik ļoooti patīk suņi
Kāpēc nebūs???
Nebūs
Oi, suņi........
līdz nedēļas beigām aizsūtīšu savu kontaktus!
Tagad gaidu labako laiku, lai pateiktu viram, ka man brivdienas ir brivdiena! Un ka bus mani javed uz Siguldu.
"negrib opiņā un mājiņā...." he he, cik mīļi