Pa lēto var dabūt tās metāla švammītes kas piesūcinātas ar kkādām ziepēm(k-rauta, domo, Mājai&dārzam... man liekas ka Supernetto arī ir) Man palīdzēja arī izdeguša katliņa notīrīšanā(biešu dēļ). Patreiz izskatās, ka nekas tam katliņam nav svilis
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Ielej katlina mazliet údeni un ieber parasto sodu. Un pavari kadas 5 minútes. Un atstá lai padziest un tad var ar svammíti notírít.
Pa lēto var dabūt tās metāla švammītes kas piesūcinātas ar kkādām ziepēm(k-rauta, domo, Mājai&dārzam... man liekas ka Supernetto arī ir) Man palīdzēja arī izdeguša katliņa notīrīšanā(biešu dēļ). Patreiz izskatās, ka nekas tam katliņam nav svilis
Ieber katliņā vārāmo sāli un atstāj pa nakti, nākamajā dienā, ar trauku skrāpīti ideāli noiet.Bet tikai nelej ūdeni katliņā.
vārīju burkanus salātiem,aizmirsu-katliņš izvārījās sauss-tagad tumšs,kā labak iztīrīt.ir kautkāds metalasakausējuma