pazudušie rezultāti
Jautājums- kur pazuduši rezultāti pavasara tendenču konkursam? Es saprotu,ka esmu vienīgā,kas kam tādam pievērsa uzmanību( pie tam,riktīgi safanojos),taču varēja tak vismaz paziņot,ka konkurss noslēdzās nenoritējis mazās aktivitātes dēļ vai kaut kā tā. Lietas ir jāpabeidz.
KONKURSS!
Laimē essence un Catrice produktus! Līdz 6.februārim raksti komentāros, kurš produkts no jaunās essence un Catrice kolekcijas Tev patīk vislabāk, un iespējams tieši Tu saņemsi balvu! No visiem reģistrēto autoru komentāriem izlozēsim vienu laimīgo, kas saņems kosmētiku no essence un Catrice!
nu opā,un man Tiešām tas viss tika? Redz,BIJA vērts uzprasīties

Ja ir vēl kāds dodat ziņu
Ļoti, ļoti jāatvainojas, bija uzlikts rezultātiem parādīties, taču vienas nenospiestas podziņas dēļ, tie neparādījās norādītajā laikā un es to nepiefiksēju. Taču tagad rezultāti rādās 7 datumā kad tiem bija paredzēts parādīties portālā.
http://www.sieviesuklubs.lv/kluba-jaunumi/catrice-un-essence-konkursa-balvu-sanem-259749/
Paldies, par atgādinājumu, ja kādreiz ko tādu pamanāt noteikti ziņojat, cilvēcīgas kļūdas var rasties, jo bieži vien vienas sajauktas podziņas rezultātā, kaut kas var izpalikt
Nav pirmais konkurss kas tā nozied...
Labi, ka vismaz kāds pamana
Nu jā, ar konkursiem te ir kaut kā ne tā.