Pavārmeistarklases

svabits
svabits 4. aprīlis 2011 11:46

Klasiskie Itāļu virtuves pavārmākslas kursi Kamēr pavasaris lēnam vel tik nāk pie mums, piedāvājam izbaudīt Itāliju un daļiņu no tas. Itāļu virtuve neatstāj vienaldzīgu nevienu....lazanja, tiramisu, bruchetta.... mmm... vardi paši kūst mutē, bet vai Tu zini, ka to visu pareizi pagatavot? Nāc un atklāj itāļu virtuvi kopa ar mums, lieliskā šefpavāra Alexa Žiļuka ( restorāns Le Dome ) virsvadība. Ko mēs piedāvājam? : Mācīsimies gatavot: • Bruchettas ar ceptajām sēnēm un Parmesan sieru, ķiršu tomātiem un baziliku, kazas sieru un grillētu papriku • Dārzeņu šifonades salati, ar rukolu, Kalamato olivām un kazas sieru. Grilleto tomātu krēmzupu ar mandelēm un timiānu • Pasta penne ar saulē kaltētiem tomātiem, ciedru riekstiem un Parmesan sieru • Tagliatelle pasta ar portobello sēnēm, mascarpones sieru un pētersiļiem • Rissotto: Garneļu rizotto ar mascarpones sieru un zaļajiem zirnīšiem • Deserts: Tiramisu deserts ar kafijas sīrupu un šokolādi • Kad un kur?:  Restorāns Hotel Dome&Spa Miesnieka iela 4, Rīga  Šefpavārs: Alexs Žiluks  16.Aprīlis plkst: 12 (kursu ilgums ~ 3h) Izmaksas: Ls 20,- no personas Kur pieteikties: rozmarino@inbox.lv www.wix.com/rosmarino/kursi Mob: 26417796 – Evita Mob: 29450005 - Dace Informāciju par pavaru varat atrast www.sefpavars.lv

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
sandija 21. maijs 2011 10:35

Labākais ēdienu gatavošanas pamācību saits manā skatījumā ir videojug.com

tur ir superīgas videopamācības!

viivinja 21. maijs 2011 08:15

datumi?

ttte 17. maijs 2011 16:41

Vēl viena iespēja!!! Ēdienu gatavošanas meistarklase !
Mālpils muiža Jums piedāvā iespēju kopā ar muižas šefpavāru kopā doties izzināt un apgūt gatavošanas mākslu. Muižas šefpavārs ir izstrādājis plašu ēdienu klāstu, ko papildina aktuālie sezonas ēdienu piedāvājumi, kurus Jūs pēc savas izvēles pagatavosiet muižā kopā.
Muižas šefpavārs Jānis Jūs sagaidīs ar jau sagatavotām pagatavojamo ēdienu sastāvdaļām - svaigiem produktiem, smaržīgām garšvielām.
Jums būs iespēja apgūt kādu no muižas piedāvātajiem īpašajiem ēdieniem:
Mālpils muižas īpašos Cēzara salātus ar sezameļļā ceptu vistas fileju vai silto jūras velšu kokteili karija kokospiena mērcē vai pašu gatavotu pastu ar sezonas dārzeņu izlasi, baravikām un zilā siera mērci.
Pagatavoto ēdienu Jūs pēc tam varēsiet baudīt muižas restorānā un papildināt maltīti ar kādu no muižas īpašajiem vīniem.
Pēc gatavošanas meistarklases Jūs saņemsiet sertifikātu un pagatavotā ēdiena „noslēpumu recepti” kā arī pārsteigumu no muižas šefpavāra Jāņa.
Meistarklases ilgums – aptuveni 2 stundas.
Cena: 70 Ls (2 personām)

Cerīte 6. aprīlis 2011 20:21

Paldies Ņemšu vērā.Nesatraucies tik ļoti.

silapurene 6. aprīlis 2011 12:58

Cerīte!!!!Jūs izklausāties ļoti "optimistisks" cilvēks....Radās priekšstats,ka Jūsu gadījumā labāk sēdēt mājās un neko nedarīt....Ar tādu attieksmi kāda ir Jums diez cik tālu dzīvē diez vai var tikt....Galvenais jau ir iniciatīva...jauans iedvesmas...un vēlme ko darīt,jaunu apgūt....

Noelle 6. aprīlis 2011 12:53

Svabits, nevajag jau uzreiz tik agresīvi - neviens te nevienu par "idijotu" nesauca līdz brīdim, kad Tu to pati uzrakstīji. Arī pavāra meistarību nevienā mirklī neapšaubīju. Man, piemēram, vienkārši ka interesentu interesē, kā var iemācīties gatavot 6 ēdienus 3 stundās, ja jau tie ir nosaukti par pavārmākslas KURSIEM?

Ja tā ir vienkārši meistarklase, kur pavārs demonstrē visādus knifiņus, bet pārējie skatās un "konspektē", tad ticu, ka var šai lietai izskriet cauri. Taču man tīri personiski KURSI asociējas ar ko pamatīgu (piemēram, ticu, ka vienu vai max divus ēdienus no uzskaitītajiem patiešām varetu aptvert 3 stundu nodarbībā mazliet padziļinātāk).

Es neko sliktu nesaku par šo pasākumu kā jauku laika pavadīšanas veidu, jautājums bija tieši par iemācīšanos šī vārda klasiskajā izpratnē.

Cerīte 6. aprīlis 2011 12:20

Pilnīgi noteikti ir tas ka vi;n;s zin ko runā un dara,par to es nešaubos ne brīdi.Bet vienkārši labi pavadīt laiku labā restorānā es varu ar sev tuviem cilvēkiem ari tāpat-jo ari es zinu ko daru,tāpēc jau tie nav jāsau par kursiem.Hotel Dome restorānā esmu bijusi,pavārs ir ļoti labs,bet es neesmu naiva--tie nav kulinārijas kursi.

svabits 6. aprīlis 2011 11:50

Palasot te Jūsu komentārus esmu nedaudz pārsteigta! Pirmāmkārtām vai Jūs Latvijā vienu no labākajiem šefpavāriem uzskatat par idijoti ka viņš nezin ko runā un ko piedāvā? Otrāmkārtām tā ir forša laika pavadīšana, labā kompānījā, intelģentiem cilvēkiem, labā restorānā, komunikācija ar profesionāli utt. Uz skolu jau arī var neiet un mācīties internetā tālmācībā utt

Noelle 6. aprīlis 2011 09:16

Vispār, es arī jau iepriekš ieraugot šo sludinājumu sākumā it kā ieinteresējos, bet, izlasot līdz galam sajutu šaubas - vai tiešām 3 (!!!) stundās var IEMĀCĪTIES pagatavot 6 ēdienus?

peeka 6. aprīlis 2011 03:20

tie- foodnetwork.com

vienmer ir par velti
jebkadas receptes,u.t.t..
;)

ilzel 4. aprīlis 2011 14:05

Man jau ļoti gribētos.. :)

Cerīte 4. aprīlis 2011 13:14

Nu nevar 3 st laikā apgūt to ēdienu gatavōšanu,un ja vēl nav priekšzināšanu....Es to uztveru kā skatīsanos uz ēst taisīšanu,un par 20 Ls var ari tāpat paēst/neapvainojies lūdzu,bet tas nav nopietni/

svabits 4. aprīlis 2011 11:46

Klasiskie Itāļu virtuves pavārmākslas kursi
Kamēr pavasaris lēnam vel tik nāk pie mums, piedāvājam izbaudīt Itāliju un daļiņu no tas. Itāļu virtuve neatstāj vienaldzīgu nevienu....lazanja, tiramisu, bruchetta.... mmm... vardi paši kūst mutē, bet vai Tu zini, ka to visu pareizi pagatavot? Nāc un atklāj itāļu virtuvi kopa ar mums, lieliskā šefpavāra Alexa Žiļuka ( restorāns Le Dome ) virsvadība.

Ko mēs piedāvājam? :

Mācīsimies gatavot:

• Bruchettas ar ceptajām sēnēm un Parmesan sieru, ķiršu tomātiem un baziliku, kazas sieru un grillētu papriku
• Dārzeņu šifonades salati, ar rukolu, Kalamato olivām un kazas sieru. Grilleto tomātu krēmzupu ar mandelēm un timiānu
• Pasta penne ar saulē kaltētiem tomātiem, ciedru riekstiem un Parmesan sieru
• Tagliatelle pasta ar portobello sēnēm, mascarpones sieru un pētersiļiem
• Rissotto: Garneļu rizotto ar mascarpones sieru un zaļajiem zirnīšiem
• Deserts: Tiramisu deserts ar kafijas sīrupu un šokolādi



Kad un kur?:
 Restorāns Hotel Dome&Spa Miesnieka iela 4, Rīga
 Šefpavārs: Alexs Žiluks
 16.Aprīlis plkst: 12 (kursu ilgums ~ 3h)
Izmaksas: Ls 20,- no personas

Kur pieteikties:
rozmarino@inbox.lv
www.wix.com/rosmarino/kursi
Mob: 26417796 – Evita
Mob: 29450005 - Dace

Informāciju par pavaru varat atrast www.sefpavars.lv

Tagi

Skaistumkopšanas saloniņš Sieviešu klubā pašā Rīgas centrā