« Uz foruma sākumu Meklēju angļu valodas privātskolotāju pece 2. novembris 2011 10:23 Iesakie, lūdzu, angļu valodas privātskolotāju skolniekam - vēlams purvciems/centrs, bet esmu gatava izskatīt arī citus variantus. Papļāpāsim!- Drukāt Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Ielogojies Reģistrējies 6. novembris 2011 19:32 lappsa, ja pie manis, tad droši vien var. raksti un sarunāsim atbildēt lappsa 6. novembris 2011 14:17 Vai vidusskolniece no Purvciema nevar pieteikties? atbildēt 3. novembris 2011 09:41 domāju, ka varētu paņemt. atrodos teikā, dominas pusē.ja izlemsi, raksti uz e-pastu, sarunāsim: aquesif(at)gmail(dot)com atbildēt pece 3. novembris 2011 07:50 Ceturtā klase, angļu valoda otro gadu atbildēt 2. novembris 2011 19:57 kurā klasē bērns mācās? kāds aptuvenis līmenis ir? atbildēt pece 2. novembris 2011 16:27 Varbūt ir vēl kādi varianti? atbildēt kintijasieviesuklubslv 2. novembris 2011 10:57 atraksti man uz epastu, man ir feins angļu valodas privātskolotājs pie Barona centra atbildēt pece 2. novembris 2011 10:23 Iesakie, lūdzu, angļu valodas privātskolotāju skolniekam - vēlams purvciems/centrs, bet esmu gatava izskatīt arī citus variantus. atbildēt
lappsa, ja pie manis, tad droši vien var. raksti un sarunāsim
Vai vidusskolniece no Purvciema nevar pieteikties?
domāju, ka varētu paņemt. atrodos teikā, dominas pusē.
ja izlemsi, raksti uz e-pastu, sarunāsim: aquesif(at)gmail(dot)com
Ceturtā klase, angļu valoda otro gadu
kurā klasē bērns mācās? kāds aptuvenis līmenis ir?
Varbūt ir vēl kādi varianti?
atraksti man uz epastu, man ir feins angļu valodas privātskolotājs pie Barona centra
Iesakie, lūdzu, angļu valodas privātskolotāju skolniekam - vēlams purvciems/centrs, bet esmu gatava izskatīt arī citus variantus.