Meitenes, vai Jus kada nopirkat to Luxury SPA 50% atlaizu kuponu? Es nopirku, bet joprojam neesmu neko sanemusi uz savu e-pastu. Vai Jus esat sanemusas so kuponu?
Paldies, meitenes. Nu, "blonda" es pratina. Izradas man ta apstiprinasanas vestule bija pie Spama vestulem, kuru es nebiju kadu laiku cekojusi. Kuponi jau izprinteti, tagad gaidu decembri, kad varesu iet uz proceduram .
Paldies. Katik nebusu ko nosavusi greizi, jo tagad meginu registreties, bet saka ka tada e-pasta nepazist. Hmmm. Bet manas kreditkartes izdruka redzu ka naudina ir viniem parskaitita. Pameginasu vel, tad jau bus laikam jakontaktejas ar Bigo.
Meitenes, vai Jus kada nopirkat to Luxury SPA 50% atlaizu kuponu? Es nopirku, bet joprojam neesmu neko sanemusi uz savu e-pastu. Vai Jus esat sanemusas so kuponu?
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Nu jauki
Paldies, meitenes. Nu, "blonda" es pratina. Izradas man ta apstiprinasanas vestule bija pie Spama vestulem, kuru es nebiju kadu laiku cekojusi. Kuponi jau izprinteti, tagad gaidu decembri, kad varesu iet uz proceduram
.
dadzbite, neskaidriibu gadiijumaa drosi sazinies ar BIGO.LV. vinji noteikti tev paliidzees
Paldies. Katik nebusu ko nosavusi greizi, jo tagad meginu registreties, bet saka ka tada e-pasta nepazist. Hmmm. Bet manas kreditkartes izdruka redzu ka naudina ir viniem parskaitita. Pameginasu vel, tad jau bus laikam jakontaktejas ar Bigo.
iereģistrējoties bija jāapstiprina e pastā saņemtā ziņa no bigo.lv un pēc tam mājas lapā var izdrukāt savu kuponu.