Aizej pie ginekologa un palūdz,lai nosūta uz Usg un hormonu analīzēm (parasti līdzīgi simptomi ir pie Policistiskām olnīcām),var pārbaudīt arī vairogdziedzeri.
Un kas ar hormoniem? Matiņi tāpat vien augt nesāk. Neesmu ārsts, bet kaut kā pirmais, par ko iedomājos, ir kaut kāds hormonālais disbalanss. Ja to atrisinātu, izbeigtos arī matinu problēma.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Aizej pie ginekologa un palūdz,lai nosūta uz Usg un hormonu analīzēm (parasti līdzīgi simptomi ir pie Policistiskām olnīcām),var pārbaudīt arī vairogdziedzeri.
Man sāka,augt pēc 30gadu sliekšņa.
Nezinu,svarā arī esmu nedaudz pieņēmusies.Domāju,varbūt iedzimtība,manai mātei un vecomātei arī tādas problēmas.
Un kas ar hormoniem? Matiņi tāpat vien augt nesāk. Neesmu ārsts, bet kaut kā pirmais, par ko iedomājos, ir kaut kāds hormonālais disbalanss. Ja to atrisinātu, izbeigtos arī matinu problēma.
Radikālāk par vaksāciju varētu būt kaut kādas lāzer epilācijas
Man uz zoda sākuši augt gari matiņi,jūtos nepievilcīga,eju uz vaksāciju,bet tāpat ļoti traucē,tā doma vien.Ir kādi ieteikumi?