kleitas:)
sveikas saja pavasara diena:) vai kada no jums,varetu pateikt ka veidot piegrieznes pasai?velos skaistu kleitu uz sadas modes ka bildite:) man ir xl izmers un diezgan kuplas krutis.gruti sameklet apgerbu,jo pa sauru sad tad ir augsina.varbut kadai no jums,kurai ir ta pat un vares man palidzet:) paldies:)
fauna-ja tev ir kada ideja uz sada tipa kleitam kada piegriezne uz xl izmerinu ar lielam dotibam augsa
un mazliet ar mazu riepinu
gaidisu kadu zinu
Konstruēšana un modelēšana man nav sveša, bet nav ne jausmas kā to 5 minūtēs parādīt un izstāstīt caur internetu.
es skatojos interneta par siem zurbaliem,bet tur tikkai maksas piegrieznes.
tur jau ta lieta,kad pagaidam sadu kleitu neesmu pati iegadajusies un neko pat lidzigu
Ieteiktu nopirkt burdas žurnāliņu, kur iekšā ir piegrieztnes.
vai arī pārveidot jau esošu apģērbu.
hiperkiri-mani radini visi vel pagaidam lv,ta ka nevaresu sekot tavam padomam.
Jā,Anglijā ir ļoti daudz apģērbu jaunām sievietēm ar iem.Iesaku,ja ir kāds pazīstamais,kam ir kāda darīšana,tad iekš arī pašiem populārākajiem Debenhams,Primarkiem,Tkmaxxiem varēs atrast tādas kleitiņas.pat pārsteidzoši..
sveikas saja pavasara diena

vai kada no jums,varetu pateikt ka veidot piegrieznes pasai?velos skaistu kleitu uz sadas modes ka bildite
man ir xl izmers un diezgan kuplas krutis.gruti sameklet apgerbu,jo pa sauru sad tad ir augsina.varbut kadai no jums,kurai ir ta pat un vares man palidzet
paldies