Kabacis

madmozele
madmozele 23. augusts 2010 09:52

Sveikas! Tā kā šeit daudzām ir dārziņi,tad vēlējos uzzināt par kabaci-viņš ir baltā krāsā un viducis šķiedrains kā spageti makaroni un dievīgi garšīgs.Doma ir saglabāt uz ziemu,vai kāda nezina kā uzglabā kabačus,kad viņus vāc uzglabāšanai,un vai šī ir piemērota šķirne uzglabāšanai?Paldies!

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
madmozele 23. augusts 2010 14:29

Paldies!(F)

rozhuks 23. augusts 2010 11:50

Piekrītu makvins,es ar tā pat daru ar kabaciem,bet man ziemā nepatīk ka viņi ir tik nenormāli ūdeņaini palikuši!!!
Bet viss ērtāk man ir kubiciņos viņus sagriez un uzglabāt!Tā pat arī daru ar ķirbjiem!

mazaa raganina 23. augusts 2010 10:38

Es kabaci sagriežu ripiņās ,iztīru viduci un lieku saldētavā.Ziemā gan cepu,gan lieku klāt sautējumiem.Bet ne visiem šādi uzglabāti kabači garšo.

madmozele 23. augusts 2010 09:52

Sveikas!
Tā kā šeit daudzām ir dārziņi,tad vēlējos uzzināt par kabaci-viņš ir baltā krāsā un viducis šķiedrains kā spageti makaroni un dievīgi garšīgs.Doma ir saglabāt uz ziemu,vai kāda nezina kā uzglabā kabačus,kad viņus vāc uzglabāšanai,un vai šī ir piemērota šķirne uzglabāšanai?Paldies!