ka iztirit traipus no paklaja
sveikas meitenes!! Man jautajums sekojss vai kads varetu ieteikt labu veidu ka iztirit traipus no paklaja?Meginaju ar Vanish bet pilnigi nekadas jegas...:( japiebilst ka paklajs ir ieklats pa visam istabam ta ka vnk nonemt un izmazgat nevaru... Paldies:)
Vēl var sameklēt kādu servisu, kas brauc uz māju un iztīra
Labs līdzeklis ir arī nedaudz aizmirstais Kastanis. Pati paklāju tīru tikai ar kastani, Arī ja uz mēbelēm ir kāds traips, līdz šim esmu veiksmīgi tikusi galā ar Kastani
Sveika. Varu ieteikt tev L.O.C. Universālo līdzekli, to gan nevar nopirkt veikalos, bet ja interesē, tad dod ziņu man uz e-pastu varam ko sarunāt alergonija@inbox.lv
Ir arī speciāls mazgāšanas līdzeklītis paklājiem un atseviņi ļoti ērta birstīte. Lai vairāk ko uzzināti droši raksti.
)
nope..nezinu kas tie pa traipiem,nesen ievacos te.. paklajs tads drusku pienesats,vnk gribetos bik tiraku
Mazgājamais putekļu sūcējs vai traipu tīrāmās putas un birstīte.
ādas izcelsmes traipi tu zini?
sveikas meitenes!!
Man jautajums sekojss vai kads varetu ieteikt labu veidu ka iztirit traipus no paklaja?Meginaju ar Vanish bet pilnigi nekadas jegas...
japiebilst ka paklajs ir ieklats pa visam istabam ta ka vnk nonemt un izmazgat nevaru...
Paldies