Horoskopiem neticu un īpaši neinteresējos, bet par tām raksturu īpašību sakritībām dīvaini, bet tiešām sakrīt... Man ģimenē ir divas zivis un paziņu lokā vēl 3 .... un dīvaini, bet ir daudz kopēju iezīmju, pat pārāk daudz , lai kā negribētos tam ticēt.
ja vecākiem ir klikšķis uz visādām zvaigžņu kartēm tas ir viens, bet kad ir gatavi veikt plānoto ķeizaru, lai bērns ieraudzītu dienasgaismu tieši pie kāda speciāla zvaigžņu stāvokļa - tas gan man liekas stipri par traku
Astroloģija nav zinātne, nav itin nekādu pierādījumu par likumsakarībām starp zvaigznājiem un cilvēku likteni, raksturu utt. Tieši tāpēc horoskopiem neticu un tos nelasu. Ļoti kaitina, ka pie šodienas attīstības, astroloģija ir kļuvusi par modes (pseido patiesības) lietu, kurai patstāvīgi domātnespējošā cilvēku masa seko un uztrucās par to, kāda horoskopa zīme būs gaidāmam mazulim, ar kuru horoskopa zīmi (cilvēku) drīkst veidot attiecības, ar kuru - nē, utt. utjpr. Tas ir tāds absurds un stulbums, ka pilnīgi vārdos nevar izteikt! Briesmīgi iedomāties kā cilvēki paši sev uz līdzenas vietas sarežģī dzīvi un bojā to vēl saviem līdzcilvēkiem!
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Horoskopiem neticu un īpaši neinteresējos, bet par tām raksturu īpašību sakritībām dīvaini, bet tiešām sakrīt... Man ģimenē ir divas zivis un paziņu lokā vēl 3 .... un dīvaini, bet ir daudz kopēju iezīmju, pat pārāk daudz , lai kā negribētos tam ticēt.
Dienas horoskopus nelasu, un neticu.
Neticu, jeb...ticu tad, ja labs
speciāli nekad nelasu...ja Twitter parādās,izlasu.
ja vecākiem ir klikšķis uz visādām zvaigžņu kartēm tas ir viens, bet kad ir gatavi veikt plānoto ķeizaru, lai bērns ieraudzītu dienasgaismu tieši pie kāda speciāla zvaigžņu stāvokļa - tas gan man liekas stipri par traku
Tikpat atbilst, cik vēl pārējiem miljoniem
par ikdienas horoskopu pareģojumiem pilnīgi Tev piekrītu, tomēr cilvēku rakstura iezīmes pa horoskopu zvaigznājiem lielā mērā atbilst.
Attiecības ļoti ieturētas-turamies viens no otra pa gabalu
Astroloģija nav zinātne, nav itin nekādu pierādījumu par likumsakarībām starp zvaigznājiem un cilvēku likteni, raksturu utt.
Tieši tāpēc horoskopiem neticu un tos nelasu. Ļoti kaitina, ka pie šodienas attīstības, astroloģija ir kļuvusi par modes (pseido patiesības) lietu, kurai patstāvīgi domātnespējošā cilvēku masa seko un uztrucās par to, kāda horoskopa zīme būs gaidāmam mazulim, ar kuru horoskopa zīmi (cilvēku) drīkst veidot attiecības, ar kuru - nē, utt. utjpr.
Tas ir tāds absurds un stulbums, ka pilnīgi vārdos nevar izteikt!
Briesmīgi iedomāties kā cilvēki paši sev uz līdzenas vietas sarežģī dzīvi un bojā to vēl saviem līdzcilvēkiem!