Par vakardienu runājot,diezgan stipri Ralfiņš ar savu draudziņu uzkrita uz nerva,jo visu laiku un jau nekaunīgi vilka uz zoba Lauri .Man jau bija daudz par daudz to divdomību.
hahahahahha, ej tu nost kā ''iesmērē'' Reiniku - jau būtu tikai Lauris, būtu Ideālās vakariņas, bet tā kā ir arī visi pārējie, tad nu Gandrīz Ideālās vakariņas
Nu re, Ralfiņš arī pievīla, ne mājās, nedz arī pats gatavos. Indra arī baigā "mēs jau neesam ģeniji visās jomās...", nu bet a ko tad piesakies, ja neproti gatavot? Ar žagariem nedzen taču uz raidījumu...
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
nju šovs ir un paliek šovs, ņem to visu vieglāk

Un man šķiet, ka Reiniks par to visu baigi neiespringst, uztver ar humoru
Pat,ja Lauris ir saldais puisis, tādas lietas nav jācilā un publiski jāņirgājas.
Tur nebija divu domu, tur viss bija skaidrs
Par vakardienu runājot,diezgan stipri Ralfiņš ar savu draudziņu uzkrita uz nerva,jo visu laiku un jau nekaunīgi vilka uz zoba Lauri .Man jau bija daudz par daudz to divdomību.
Jaunā epizode
http://www.tvplay.lv/parraides/gandriz-idealas-vakarinas/379405?autostart=true
Man arī viss ir skaidrs
Tas viss bija tik divdomīgi...kaut gan, tur nemaz nevar būt 2 domas, tur viss ir skaidrs
Labais ir tas,ka mīksts un piededzis
ahah, labaiz deserts - Lauris Reiniks, piededzis banāns
Gan jau, ka Ralfiņš rezervēja to galdiņu īpaši Laurītim, pofig par pārējiem
Aga..tur kaut kas nav tīrs
Jā, kaut kā tas Ralfiņš ļoti jau nu komplimentus bārsta attiecībā uz Lauri un vēl Leperu nosauc par smukulīti... aizdomīgi
aaaa, cik seksīgas salvetes ar pūcītēm, gribu tādas

jā, nav godīgi... varēja tak iepriekš izmēģināt
Nu forši- tagad jau pilna pavāru brigāde asistē

Un kas tur ar tiem jociņiem par Reiniku....nu pilnīgi aizdomīgi paliek
hahahahahha, ej tu nost kā ''iesmērē'' Reiniku - jau būtu tikai Lauris, būtu Ideālās vakariņas, bet tā kā ir arī visi pārējie, tad nu Gandrīz Ideālās vakariņas

Ralfa gatavošana- sagriež sieru

Nav smuki
Man kaut kā šķiet, ka viņi paši nepieteicās, bet producenti ''maigi palūdza''
Nu re, Ralfiņš arī pievīla, ne mājās, nedz arī pats gatavos. Indra arī baigā "mēs jau neesam ģeniji visās jomās...", nu bet a ko tad piesakies, ja neproti gatavot? Ar žagariem nedzen taču uz raidījumu...
Arī šodien nav pie Ralfa mājās
Skatamies jauno epizodi
http://www.tvplay.lv/parraides/gandriz-idealas-vakarinas/379027?autostart=true