Man patika Ivetas vakars, aicināja uz vecāku mājām, gatavoja arī principā pati, lai arī tas pavārs tur bija, bet tiešām vairāk uzpasēja, nevis gatavoja viņas vietā. Arī izklaide oriģināla Vienīgais Iveta man škita nedaudz saskumusi visu laiku, varbūt kaut kas nomāc...
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Lauris- visām pudelēm par korķi!
Piekrītu, Ivetai pelnīta uzvara

Arī Laura vakars bija labs, bet vinnests pelnīts Ivetai
Man patika Ivetas vakars, aicināja uz vecāku mājām, gatavoja arī principā pati, lai arī tas pavārs tur bija, bet tiešām vairāk uzpasēja, nevis gatavoja viņas vietā. Arī izklaide oriģināla
Vienīgais Iveta man škita nedaudz saskumusi visu laiku, varbūt kaut kas nomāc...
ābolu
Galīgi izlaidusies, man pat slinkums salātus taisīt, netaisīšu, ēdīšu āboli
Visi šodienas darbi izdarīti, nav ko pārcensties ar rītdienas plāna pildīšanu
Tv vakars
Aij, jā, visas mani pameta...sāku skatīties svētdienas dziedoņu šovu
Tu te viena izklaidējies
Mazais sunītis tik mīļš...tāds maziņš jaukumiņš, arī kūku gribēja
ejtunost...Reinikam baigi labi ragi izskatās
hahhahaahha, tur tagad tādas neķītras raganu procedūras notiek...tev tas ir jāredz
Nu, es šaubos, ka mana dzīve paliks labāka uzzinot kaut ko par šo cilvēku. Nekļūšu apgaismota, apgarota vai kā savādāk AP...
un dzīvo kā tumšajos vidusslaikos, neko nezinot
neesi vienīga, kas viņu nezina, tāpēc neskatos un neuzzinu neko
norakstīsim uz to, ka nebija siltā ūdens
Mati ir pirmais,ko es parasti pamanu un ievērtēju un nekopti mati ir aaaaa.....
Es arī nezinu šo meiteni. Starp citu,man gribās viņai matus izmazgāt...
zupai garšvielu maisījums ar indīgām maijpuķītēm...nu re cik jauki, Raganas ķēķim ļoti atbilstoši
Bet šodienas dalībniece...bāc, nu es neskatos dziedošās ģimenes, par šitās meitenes eksistenci uzzināju tikai no GIV
nju tāds tas liktenis vietējām slavenībām
Viņam jau nebija citu variantu, tēlo muļķi un spēlē līdzi.