Sveikas.
Varbūt kāda gaišmate no Rīgas varētu man izpalīdzēt un būt par modeli fantāzijas frizūrai?
Vēlams no Rīgas.
Konkrēts datums vēl nav zināms, bet +/- 10.05.2013.
Sīkak komentaros.
Ceru uz atsaucību, ļoti vajag. :)
Man matu garums ir līdz lāpstiņām, bet tie ir "filēti", visi mati nav vienāda garuma. Vienīgi, es neesmu droša, ka 1005 tieku. Ja būtu precīzāk zināms laiks, varētu arī pārliecinošāku atbildi sniegt.
Varbūt kāda gaišmate no Rīgas varētu man izpalīdzēt un būt par modeli fantāzijas frizūrai? Vēlams no Rīgas. Konkrēts datums vēl nav zināms, bet +/- 10.05.2013. Sīkak komentaros. Ceru uz atsaucību, ļoti vajag.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Es domaju, ka tiktu galā ar matiem, kad uzzināšu uzreiz pateikšu datumu.
Man matu garums ir līdz lāpstiņām, bet tie ir "filēti", visi mati nav vienāda garuma.
Vienīgi, es neesmu droša, ka 1005 tieku. Ja būtu precīzāk zināms laiks, varētu arī pārliecinošāku atbildi sniegt.
noelle: cik jums gari mati? Varbūt piekritīsiet?
subjectzero: nu varbūt der.
Es mācos par fizieri, un skolā notiek skolas konkurss- Fantazijas frizūrā.
Un kādam mērķim vispār šis pasākums domāts - tas ir kāds ieskaites/eksāmena darbs kursos?
Nu esmu blonda, bet pēc kādām 4 dienām būšu atkal ruda [tā ceru]. Bet mati man nav gari, līdz pleciem.
tikai un vienīgi veidot frizūru.
Ja ir vēlme var ari nokrāsot.
Ko ir plānots darīt ar matiem? Tikai veidot frizūru, vai arī griezt un krāsot?
Sveikas.
Varbūt kāda gaišmate no Rīgas varētu man izpalīdzēt un būt par modeli fantāzijas frizūrai?
Vēlams no Rīgas.
Konkrēts datums vēl nav zināms, bet +/- 10.05.2013.
Sīkak komentaros.
Ceru uz atsaucību, ļoti vajag.