Ēdam veselīgi un garšīgi
Vasara tuvojas! Jauno kleitu, svārku un peldkostīmu laiks tāpat! Ierosinu dalīties ar receptēm un produktiem, kuras ir veselīgas un viegli pagatavojamas, lai palīdzētu mūsu pašsajūtai un ķermenim. Brokastis, pusdienas vakariņas, apraksti, pētījumi, piegādātāji un protams foto.
Dalamies!
Tāks, kaut kā pamirusi mums veselīgās ēšanas tēma

Nav jau tā, ka es tikai uz burgeriem un kūkām vien dzīvoju
Pelēka ziemas diena...pareizāk sakot, laikam gan rudens, jo līst lietus

Tādās dienās jo īpaši prasās apēst kaut ko krāsainu un svaigu.
Mani vakariņu salāti - skābēti kāposti, pakčoi, lociņi, jāņogas, ķirbju sēklas, saulespuķu sēklas un ciedru rieksti.
Garšu salikums ļoti atsvaidzinošs. Un ir sajūta, ka ir apēsta vitamīnu bumba
tiešām vienkārši un garšīgi cepumiņi
http://www.delfi.lv/tasty/receptes/supervienkarsie-kauseta-siera-cepumi-no-divam-sastavdalam.d?id=43627421
Brokastis paēdi? Varavīksnes ēdienkarte katru dienu, 3x dienā
Biezpiens ar linsēklu eļļu, gurķiem, lokiem, papriku 
Tas ir ļoti ātri un vienkārši pagatavojams ēdiens. Grūti, neiespējami nošaut garām
oki, ja man uznāks pacietība gatavot, noteikti izmēģināšu!
Proporcijas (4 porcijām):
- 1 baklažāns
- 1 tomāts
- 1/2 paprika
- 4 ķiploka daiviņas
- 3 pamatīgas saujas zaļo pākšu pupiņu
- sarīvēti burkāni (aptuveni saujas daudzumā)
- loki (es ņēmu 2)
- feta siers (cik nu pašai tīk)
Burkānu salātiem proporcijas - 2 nelieli burkāni, 3-5 ķiploka daiviņas (atkarībā no tā, cik lielas), pa tējkarotei korandra sēklu, saulespuķu sēklu un linsēklu (saulespuķu un linu sēklas var likt arī vairāk, salāti un tava veselība no tā tikai iegūs), 1 ēdamkarote eļļas (šoreiz tā bija rapšu eļļa, tāpēc nebaidījos cept), 2 tējk. etiķa
Viss sākās ar to, ka man no vakardienas palika 1 porcija aso burkānu salātu (burkāni ar ķiplokiem, koriandra, saulespuķu un linu sēklām, bik eļļa un etiķis). Uz pusēm dalīt nebija jēgas, tāpēc bija jādomā "apgreids"
Recepte ir gaužām vienkārša - pirmos met uz pannas baklažānus, kad tie paliek bik mīkstāki, pievieno pākšu pupiņas. Cep pāris minūtes, tad pievieno burkānus, papriku, ķiplokus un pašās beigās - tomātus un lokus. Cepu, kamēr iztvaiko viss šķidrums no dārzeņiem. Pasniedz ar feta siera kubiņiem, kas piedod sāļo garšu. Pašiem dārzeņiem sāli nelieku klāt.
Gatavoju wok pannā, lai vieglāk maisīt, bet var arī parastajā cept.
Receptīti varētu?
Paldies
Un tik garšīgi 
Mmm, skaisti, restorānīgi
Labu apetīti! Varavīksnes ēdienkartē šodien - zaļās pākšu pupiņas, baklažāns, paprika, tomāts, ķiploki, lociņi, burkāni, sēklu mix un feta siers
Un neviens pat nepīkst, ka trūktu gaļa šķīvī 
Es tiem taurenīšmakaroniem liktu klāt sarkanus+dzeltenus tomātus, pesto, brokoļus vai zaļos zirnīšus. Vārdsakot - kādus krāsainus dārzeņus klāt, lai izskatās kā tauriņi zaļā puķu pļavā
o, forši taurenīši

cik fifiiiigi
es ar šodien interesantus makaronus nopirku, tagad tik jāizdomā ar ko pagatavot
un ar mīdijām, cik garšīgi
Ir milzīgi tie gliemežvāki. Reāli pietiek ar 2-3, lai vēders būtu pilns
Šie makaroni (ja tā prasti var tos dēvēt
) ir tik lieli vai tas ir tuvplāns?
sen nekas nav likts te
mums karstā dienā jogurts, granola, avenes, zemenes
Vakardienas pusdienas - grūbu salāti ar sēnēm, brokoļiem un redīsiem (mērcītei izmantoju ķiploku etiķi, laba manta
) Un saldajā, vīram par prieku - rabarberu-ķiršu pīrāgs 
Šodien lietains, prasās kaut ko kreptīgāku, tad nu uztapa pasta ar pupiņu mērci
Kad vīrs saka: "Mīļā, uzbur kaut ko garšīgu!", tad man nekas cits neatliek - buru

bet vispār, meitenes, man ir atgriezies prieks gatavot un ķimerēties virtuvē
kmmm nu ļoti seksīgi