« Uz foruma sākumu Dormeo Primavera Exina 16. decembris 2014 17:23 Ar iekrātajām Maxima uzlīmēm nopirku dormeo gultasveļu kastītē. Ļoti ērti un domāju iegādāties arī spilvenus. Es-nevaru-par-to-klusēt!- Kur-ko-nopirkt? Papļāpāsim! PĒRC-PĀRDOD-MAINI-ATDOD Drukāt Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Ielogojies Reģistrējies Kerstyna 19. decembris 2014 23:58 Tā kaste ir baigi liela un neērta, ja kas , man nupat uzdāvināja tādu komplektu, veša tā neko, bet IEPAKOJUMS - Ū!!!! atbildēt Kerstyna 19. decembris 2014 23:57 Atkal maza mazītiņa reklāmiņa ielavījusies. atbildēt Exina 19. decembris 2014 11:38 Shalako Tajos ir tencil pildījums, kas nav sintētisks! atbildēt vecsprofils 16. decembris 2014 20:19 Nu forši Man ir Dormeo segas, ļoti labas. Bet par spilveniem mamma stāstīja, ka tie nevisai, jo tajos ir sintētisks pildījums. atbildēt Emmy 16. decembris 2014 20:07 un? atbildēt Linduchy 16. decembris 2014 19:01 atbildēt
Tā kaste ir baigi liela un neērta, ja kas , man nupat uzdāvināja tādu komplektu, veša tā neko, bet IEPAKOJUMS - Ū!!!!
Atkal maza mazītiņa reklāmiņa ielavījusies.
Tajos ir tencil pildījums, kas nav sintētisks!
Nu forši
Man ir Dormeo segas, ļoti labas. Bet par spilveniem mamma stāstīja, ka tie nevisai, jo tajos ir sintētisks pildījums.