Dažas lietas, ko negrobētu zināt par to, kā top rūpnieciskā pārtika

pece
pece 13. oktobris 2013 20:06

Es gan neteiktu, ka diži kas nezināms, bet ja nu kāda vēl nezin, kā top rūpnieciskā pārtika, var iemest acis te . Tulkojumu nelikšu....

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies
pece 14. oktobris 2013 07:25

Jā, piekrītu, ka ir trakākas lietas, viens no veidiem, kā ilgi domāt ko ēst, ir izlasīt par atļauto un pielietoto pārtikas rūpniecībā kaut vai eiropas regulās. Savā laikā biju spiesta izlasīt kā sagatavo vistas no kaušanas līdz svaigas gaļas pārdošanai iegūšanai un kādu pusgadu nespēju nopirkt veikala vistas :D

Madame 14. oktobris 2013 03:31

Patiesībā, nekas no tur rakstītā mani nepārsteidza. Ir arī šausmīgākas lietas pārtikas ražošanā :D Mūsdienās ļoti uzmanīgi jāizvēlas pārtikas produktus un maksimāli jāatsakās no konservbundžu un sauso maisījumu izstrādājumiem.

vecsprofils 13. oktobris 2013 20:21

Tāda ir tā realitāte un retais var iztikt bez masu produkcijas nopērkamas veikalā. Pašam jāaudzē, pašam jāuztur lopus un jāvada saimniecību.
Lai gan skatoties no otras puses, ne viss, ko uzdod par tādu ķīmiju, ir reāli biedējoša un tik kaitīga. Vairāk sensāciju cenšas uztaisīt :)