Dažas lietas, ko negrobētu zināt par to, kā top rūpnieciskā pārtika
Es gan neteiktu, ka diži kas nezināms, bet ja nu kāda vēl nezin, kā top rūpnieciskā pārtika, var iemest acis te . Tulkojumu nelikšu....
Es gan neteiktu, ka diži kas nezināms, bet ja nu kāda vēl nezin, kā top rūpnieciskā pārtika, var iemest acis te . Tulkojumu nelikšu....
Jā, piekrītu, ka ir trakākas lietas, viens no veidiem, kā ilgi domāt ko ēst, ir izlasīt par atļauto un pielietoto pārtikas rūpniecībā kaut vai eiropas regulās. Savā laikā biju spiesta izlasīt kā sagatavo vistas no kaušanas līdz svaigas gaļas pārdošanai iegūšanai un kādu pusgadu nespēju nopirkt veikala vistas
Patiesībā, nekas no tur rakstītā mani nepārsteidza. Ir arī šausmīgākas lietas pārtikas ražošanā
Mūsdienās ļoti uzmanīgi jāizvēlas pārtikas produktus un maksimāli jāatsakās no konservbundžu un sauso maisījumu izstrādājumiem.
Tāda ir tā realitāte un retais var iztikt bez masu produkcijas nopērkamas veikalā. Pašam jāaudzē, pašam jāuztur lopus un jāvada saimniecību.
Lai gan skatoties no otras puses, ne viss, ko uzdod par tādu ķīmiju, ir reāli biedējoša un tik kaitīga. Vairāk sensāciju cenšas uztaisīt