Nikite, diemžēl Klērs pardod ekonom. klases kosmētiku profesionaliem un ne tikai.. uzmanīgi pardomajat ko lietot. vislabāk pakonsultēties ar kādu zinošu frizieri. salons Solta K.Barona ielā strādā ar Botox proceruru kas sastāv no 5 etapiem, produkti savstarpēji mijiedarbojas un rada ilglaicīgu ārstniecisku efektu. sastāv no dabīgām izejvielām un matus atveselo maigi nevis agresīvi. saucas BOTOX, jo ir ilglaicīga efektivitāte un dziļā iedarbība. Turas līdz 10ned. Man pašai šis nosaukums nevisai patīk, jo tik tiešām rada iespaidu kā ir kaut kāds matu bendetajs )
Pseido matu atkopšanas metode, cik palasīju un apskatīju, tipisks pirms un péc salīdzinâjums, kur péc mati izskatās gludi un spīdīgi, galvenais, ka matus vèl vajag iztaisnot ar taisnotàju. Super veselīgi un jédzïgi nesaprotu śo slimîgo modi uzdot spurainus matus par bojàtiem.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Nikite, diemžēl Klērs pardod ekonom. klases kosmētiku profesionaliem un ne tikai..
)
uzmanīgi pardomajat ko lietot.
vislabāk pakonsultēties ar kādu zinošu frizieri.
salons Solta K.Barona ielā strādā ar Botox proceruru kas sastāv no 5 etapiem, produkti savstarpēji mijiedarbojas un rada ilglaicīgu ārstniecisku efektu. sastāv no dabīgām izejvielām un matus atveselo maigi nevis agresīvi.
saucas BOTOX, jo ir ilglaicīga efektivitāte un dziļā iedarbība. Turas līdz 10ned.
Man pašai šis nosaukums nevisai patīk, jo tik tiešām rada iespaidu kā ir kaut kāds matu bendetajs
Skaidrs, paldies. Citādi jau man šķita, ka matiem ar mazām špricītēm uzbrūk
Pseido matu atkopšanas metode, cik palasīju un apskatīju, tipisks pirms un péc salīdzinâjums, kur péc mati izskatās gludi un spīdīgi, galvenais, ka matus vèl vajag iztaisnot ar taisnotàju. Super veselīgi un jédzïgi
nesaprotu śo slimîgo modi uzdot spurainus matus par bojàtiem.
Liekas kaut kas līdzīgs keratīnam.
Skatīt mazās bildītes,tur parādīts process
šeit atradu Botox matiem
http://www.frizieris.lv/lv/jaunumi-460781/open-products:914131