Austeres un šampanietis Rīgas centrā, ziedošā ābeļdārzā ar nenopļautu pļaviņu, kur putniņi čivina - ak, nu tiešām buržuāziski, šiki....gribētu tur būt tajā momentā
Kad tavi lakatiņi izaugs līdz lielam zīmolam (un es ticu, ka tā viendien arī būs), tad varēšu lepni teikt - a man arī ir tāds lakatiņš...mani melnie minči
Paldies, Hiper! Es jau uz iedvesmas viļņa esot labprāt teju katru apdāvinatu/iepriecinātu ar kādu šallīti/lakatiņu, bet, ka smejies - tik viegli, ātri un lēti jau tas prieks nemaz nenāk
Lai nu kā,mūsu Noelles lakatiņi ir lielā cieņā modes dāmām Es Tevi apsveicu! Pati nupat noskatījos abas 2 sērijas- likās tik mīlīga tā pirmā sērija,ļoti,ļoti aizsniedza manas stīgas ar to pieklusināto teātri,vakars,skaista vide,ziedi un forša kompānija ar kvalitatīvu un sirdi skarošu izklaidi.Manuprāt,perfekts vakars
Aa, to pēdējo, ko zīmēju, tas noteikti nebija viņai, bet divi iepriekšējie gan ir aizgājusi dāvanās, līdz ar to, grūti teikt, kam tie tika dāvināti Kas lai zina, kas zina
Vakariņas triko tērpis, pa smuko...meitenes sajūsmā, iejutušās tēlā Pēc filmēšanas gan jau sexy style veikalam vismaz 4 lateksa kostīmiņi tika pasūtīti
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
slēdzos klāt, iepriekšējo epizodi gandrīz līdz galam noskatījos
Es gribu ciemos pie Unas, goda vārds...man siekalas tek, izskatās dikti garšīgi

Austeres un šampanietis Rīgas centrā, ziedošā ābeļdārzā ar nenopļautu pļaviņu, kur putniņi čivina - ak, nu tiešām buržuāziski, šiki....gribētu tur būt tajā momentā
Šodien skatos ar riktīgu aizkavēšanos

Kāda vēl skatās?
mmmm, jērs...jammmiii
welcome drinks tiešām milzīgs
Tādu izdzer un ēst vairs nevajag, jo kuņģis pilns 
Var redzēt, ka viņa ir kaķu mīļotāja...mana radniecīgā dvēsele

Gandrīz aizmirsu...ar nelielu nokavēšanos, bet jāsāk skatīties
Kad tavi lakatiņi izaugs līdz lielam zīmolam (un es ticu, ka tā viendien arī būs), tad varēšu lepni teikt - a man arī ir tāds lakatiņš...mani melnie minči

Paldies, Hiper!
Es jau uz iedvesmas viļņa esot labprāt teju katru apdāvinatu/iepriecinātu ar kādu šallīti/lakatiņu, bet, ka smejies - tik viegli, ātri un lēti jau tas prieks nemaz nenāk 
Lai nu kā,mūsu Noelles lakatiņi ir lielā cieņā modes dāmām
Es Tevi apsveicu!
Pati nupat noskatījos abas 2 sērijas- likās tik mīlīga tā pirmā sērija,ļoti,ļoti aizsniedza manas stīgas ar to pieklusināto teātri,vakars,skaista vide,ziedi un forša kompānija ar kvalitatīvu un sirdi skarošu izklaidi.Manuprāt,perfekts vakars
Nju man no malas atgādināja to lakatiņu ar magonēm
Nu, jā, es no darba neredzu tos video, tagad man būs nevaldāma interese līdz pat vakaram
Tā, man tagad jāmeklē, kur lai redzu, kāds viņai lakatiņš!
http://hola.org/ un uz priekšu
Man nav pieejams šis šovs vairāk... tv3 neļauj skatīties..
No deserta man saskrēja siekalas mutē...awwww, gribu, gribu, gribu

Vakariņas triko tērpis, pa smuko...meitenes sajūsmā, iejutušās tēlā

Pēc filmēšanas gan jau sexy style veikalam vismaz 4 lateksa kostīmiņi tika pasūtīti
http://tvplay.skaties.lv/parraides/gandriz-idealas-vakarinas/620656?autostart=true
Jap, jauna GIV nedēļa
Tā, pag, tas ir kaut kāds jaunais šovs, ko var tvplay skatīties?
Maijai ļoti skaista blūzīte, dikti patīk
Skatos un šokējos...nu gan buljona vārīšanas process
Unai Ulmei ap kaklu kaut kur redzēts lakatiņš... Nav tevis veidots, gadījumā?