Ja nu kāda vēl šobrīd pērk grāmatas, tad grāmatu apgāds Atēna kopā ar grāmatnīcu Valters un Rapa šobrīd ir sagādājusi pārsteigumu saviem lasītājiem un grāmatu mīļiem, piedāvājot 150 dažādas Atēnas grāmatas ar labām atlaidēm!
pece paldies, tiešām noderīga ziņa, un es tieši tagad plānoju kur un ko pa saprātīgām cenām bet arī labu un noderīgu varētu iegādāties...tavs ziņojums nāk kā saukts
Ja nu kāda vēl šobrīd pērk grāmatas, tad grāmatu apgāds Atēna kopā ar grāmatnīcu Valters un Rapa šobrīd ir sagādājusi pārsteigumu saviem lasītājiem un grāmatu mīļiem, piedāvājot 150 dažādas Atēnas grāmatas ar labām atlaidēm!
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
Ja šo 150 grāmatu vidū ir Robina Šarmas "Līderis bez titula", nopērc!
Man prieks, ka noder
Dominā biju aizvakar, tiešām ļoti labas grāmatas piedāvā un cenas pievilcīgas. Nopirkam kādu grāmatu, būs vēl jāpiepērk..
pece paldies, tiešām noderīga ziņa, un es tieši tagad plānoju kur un ko pa saprātīgām cenām bet arī labu un noderīgu varētu iegādāties...tavs ziņojums nāk kā saukts
O, super ziņa, paldies! Būs jāiet uz V&R palūkoties, ko piedāvā