Gribu paziņkāroties - kā ir, vai jūs aptaujās atbildat patiesi vai mēģiniet atbildēt, uzminot ko no jums sagaida/vēlas? Un kā atbildat uz "neērtiem jautājumiem", kur jūsu viedoklis varētu neskanēt ar "pareizo atbildi"?
Ui, ku labs jautājums. Es aptaujās, kur ir man netīkami jautājumi, nepiedalos Bet visādi citādi saku, kā ir. Drusku uztrenēts ieradums. Citādi ir ļoti grūti.
Gribu paziņkāroties - kā ir, vai jūs aptaujās atbildat patiesi vai mēģiniet atbildēt, uzminot ko no jums sagaida/vēlas? Un kā atbildat uz "neērtiem jautājumiem", kur jūsu viedoklis varētu neskanēt ar "pareizo atbildi"?
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PiekrītuUzzināt vairāk
tas ir - gribēju teikt, atbildu!
Pārsvara gan atbildi patiesi...ja neērti jautājumi, nemaz tādas nepiedalos...
Pece,atbildu gan tā,gan tā!!!
Tas tik tiešākm ir atkarīgs no jautājumiem
Ui, ku labs jautājums.
Es aptaujās, kur ir man netīkami jautājumi, nepiedalos
Bet visādi citādi saku, kā ir. Drusku uztrenēts ieradums. Citādi ir ļoti grūti.